Arrangementen

Waterspoor sloep ‘Matiz’

Indien U aan uw verblijf in ‘t Leienest nog een extra dimensie wil geven dan kan U tijdens het hoogseizoen een ruime luxe sloep huren.

De sloep voor acht personen ligt aan de privé steiger van de vakantiewoning en is gedurende uw volledig verblijf ter uwe beschikking. U heeft geen vaarbewijs nodig en geniet van de prachtige omgeving op het water. De boot is uitgerust met fenders, reddingsvesten voor alle opvarenden, stijlvol afgewerkt met kussens en teakhouten vloeren. Onder de kussens is er voldoende bergruimte voorzien.

Culinair genieten

IMG_6352

Barrel sauna

Niets is zo rustgevend als een sauna na een vermoeiende dag of gewoon om je helemaal weer fit te voelen. Ook hiervoor moet je de vakantiewoning niet verlaten en kan U voor het arrangement “Sauna” kiezen.

De sauna is uitgerust met een elektrische stookkachel, dus geen gesleur met hout en lange wachttijden. In het arrangement is het gebruik van het dompelbad inbegrepen.

Wie tussen de sessie languit wil rusten kan dat op de comfortabele ligbedden met kussens en handdoeken voorzien. Dit alles aan de rand van de vijver met het geluid van de sprankelende fontein. Kortom een must voor elke liefhebber van wellness.

Reserveren

IMG_6455
IMG_6422